BMW importeren uit Duitsland

Snel, eenvoudig en betaalbaar een BMW importeren uit Duitsland.

 • Laagste BPM
 • Binnen 14 dagen op de weg

 • Uitvoerige aankoopkeuring

 • 4000+ auto’s geïmporteerd

Groot aanbod BMW

Kies uit onze ruime selectie van BMW auto’s met weinig kilometers op de teller.

Bespaar Duizenden

Bespaar duizenden euro’s vergeleken met een gelijkwaardige Nederlandse BMW.

Rijkere uitrusting

Een BMW uit Duitsland zijn doorgaans rijker uitgerust, waardoor je meer waar krijgt voor je geld.

auto importeren uit duitsland

BMW importeren

Ontdek de spanning van het importeren van een BMW uit Duitsland en geniet van Duitse techniek op zijn best. Met een overvloed aan modellen, van de iconische 3 Serie tot de luxueuze 7 Serie, biedt een BMW import uit Duitsland een scala aan keuzes. Profiteer van de hoogwaardige kwaliteit, geavanceerde technologie en het tijdloze ontwerp dat BMW kenmerkt. Onze diensten staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, van selectie tot levering. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek de moeiteloze manier om jouw droom BMW te importeren uit Duitsland.

 • 24/7 Import Service
 • Erkend RDW & BOVAG bedrijf

 • Administratieve, financiële en juridische begeleiding

Gebaseerd op 2500+ reviews

(Trusted Score 4.9 / 5.0)

Gebaseerd Op 2500+ Reviews

Trusted Score 4.9 / 5.0

Waarom Auto importeren uit Duitsland?

Jouw Partner voor Zorgeloze Auto Import.

 • Laagste BPM
 • Binnen 14 dagen op de weg

 • Uitvoerige aankoopkeuring
 • 4000+ auto’s geimporteerd

Ontdek BMW Importeren uit Duitsland

Ontsnap aan beperkingen en ontdek een wereld van mogelijkheden door een Duitse auto te importeren. Waarom genoegen nemen met het lokale aanbod als je toegang hebt tot het uitgebreide assortiment in Duitsland? Wij nemen alle zorgen uit handen, van het zoeken naar je droomauto tot de feilloze levering aan je deur. Duitse auto’s staan bekend om hun uitgebreide uitrusting en geavanceerde functies die soms niet beschikbaar zijn op Nederlandse modellen. Kies voor moeiteloze luxe en prestaties door vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek waarom een Duitse auto de perfecte keuze kan zijn.

 • Gratis & vrijblijvend BPM advies

 • Bespaar tot wel 15%

 • Administratieve, financiële en juridische begeleiding

auto importeren uit duitsland

1.

Vind een BMW

Verken een uitgebreide selectie van schitterende Duitse BMW’s en ontdek jouw ideale voertuig voor import.

2.

Bereken de BPM

Laat ons je helpen met het nauwkeurig berekenen van de BPM voor een probleemloze importervaring

3.

Vakkundige ondersteuning

Vertrouw op onze ervaren begeleiding voor een soepele importervaring van begin tot eind.

De kosten van een BMW importeren uit Duitsland

Het importeren van een BMW uit Duitsland kan een financieel verstandige keuze zijn. Naast de aanschafprijs zijn er echter enkele bijkomende kosten om in overweging te nemen. Denk aan transportkosten, douanerechten, en de Nederlandse BPM-belasting. Toch blijft het totaalplaatje vaak voordeliger dan het kopen van een vergelijkbaar model op de Nederlandse markt. Bij ons kun je rekenen op transparantie, waarbij we je duidelijk informeren over alle kosten, zodat je met vertrouwen jouw BMW kunt importeren zonder onaangename verrassingen.

 • Deskundige importbegeleiding

 • Transparante prijzen

 • Veilige en betrouwbare levering

BPM berekenen

De Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) is een essentiële factor bij het importeren van een BMW naar Nederland. Het bedrag wordt berekend op basis van verschillende factoren, zoals CO2-uitstoot en de leeftijd van de auto. Ons team van experts staat klaar om de BPM nauwkeurig voor je te berekenen, zodat je een helder beeld hebt van de belasting die je moet betalen. Met onze professionele ondersteuning optimaliseer je de BPM-kosten en zorg je ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig is bij het importeren van je BMW.

Duitse BMW importeren

Steeds meer mensen kiezen voor het importeren van een BMW uit Duitsland. De overvloedige keuzes, geavanceerde technologie en aantrekkelijke prijzen trekken autoliefhebbers aan. Ontdek de voordelen en overweeg ook een Duitse BMW voor een unieke rijervaring.

Bij onze importservice begrijpen we het proces door en door. We bieden deskundige begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste auto vindt, tegen de juiste prijs. We nemen de complexiteit uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het plezier van het kiezen van jouw droomauto. Bovendien bieden Duitse auto’s vaak een completere uitrusting en een aantrekkelijkere prijs-kwaliteitverhouding. Wij zorgen ervoor dat je profiteert van deze voordelen, terwijl we ook zorgen voor alle juridische en praktische aspecten van het importproces. Kies voor auto importeren uit Duitsland en ontdek een wereld van mogelijkheden. Wij bieden een gratis BPM indicatie en vrijblijvend advies.

Nieuws

Blijf op de hoogte, nieuws en tips over auto’s en import.