Over Ons

Over Ons2023-10-19T02:41:02+00:00

Onze Passie

Bij Auto Importeren uit Duitsland is onze reis geworteld in een diepe liefde voor auto’s. Als ware autoliefhebbers omarmen we de elegantie van het ontwerp, het gebrul van de motor, en de vrijheid van de open weg. Voor ons zijn auto’s veel meer dan machines; ze zijn een symbool van kunst en avontuur.

Onze passie drijft ons om klanten te helpen hun ultieme auto te vinden. We begrijpen de emotie en verlangens die autoliefhebbers koesteren, omdat we dezelfde passie delen. Bij Auto Importeren uit Duitsland verbinden we onze passie met jouw autodromen, en bieden we expertise, persoonlijke begeleiding en een moeiteloze importervaring.

  • Diepgaande autokennis

  • Diepgaande autokennis

  • Zorgeloze importondersteuning

Waarom Auto importeren uit Duitsland?

Jouw Partner voor Zorgeloze Auto Import.

Onze Team

Ons toegewijde team, bestaande uit autoliefhebbers en importexperts, is hier om jouw auto-importervaring naadloos en zorgeloos te maken.

Car Dealer Team Member
Roel Jansens
Car Dealer Team Member
Kim Jansens
  • Laagste BPM
  • Binnen 14 dagen op de weg

  • Uitvoerige aankoopkeuring
  • 4000+ auto’s geimporteerd

Onze Missie

Wij bij Auto Importeren uit Duitsland delen jouw passie voor auto’s. Onze reis begint met een diepe liefde voor voertuigen. Of het nu de stijlvolle lijnen van het ontwerp zijn, het opwindende gebrul van een krachtige motor, of gewoon de vreugde van cruisen over de open weg, wij begrijpen wat autorijden speciaal maakt.

Ons doel is eenvoudig: we willen auto-import voor iedereen haalbaar maken. We begrijpen dat de gedachte aan het importeren van een auto uit Duitsland ontmoedigend kan zijn, maar dat is waar we uitblinken. Onze deskundige gidsen helpen je bij elke stap, van het vinden van de perfecte auto tot een soepele importervaring. Wij zetten ons in om jouw droomauto binnen handbereik te brengen.

[kkstarratings]
auto importeren uit duitsland

Veelgestelde Vragen

Bieden jullie garantie op geïmporteerde auto’s?2023-10-14T22:33:12+00:00

Ja, we kunnen je informeren over de garantie-opties. Veel geïmporteerde auto’s behouden hun Europese fabrieksgarantie, en we bieden ook aanvullende garanties via onze partners. Je kunt rekenen op betrouwbare ondersteuning.

Hoe lang duurt het importproces?2023-10-14T22:32:27+00:00

De duur van het importproces kan variëren, maar in de meeste gevallen duurt het maximaal 2 weken. Dit kan echter afhangen van factoren zoals de beschikbaarheid van het voertuig en de afhandeling van administratieve procedures. We streven ernaar om het proces zo snel en efficiënt mogelijk te maken voor onze klanten.

Wat is BPM en waarom is het belangrijk bij auto-import?2023-10-14T22:31:35+00:00

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je moet betalen bij de registratie van een geïmporteerde auto in Nederland. Het is belangrijk om de BPM correct te berekenen om onverwachte kosten te vermijden. Ja, we bieden gratis BPM-indicaties om je te helpen bij het inschatten van de te verwachten belastingkosten.

Wat zijn de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland?2023-10-14T22:30:33+00:00

Het importeren van een auto uit Duitsland biedt toegang tot een breder scala aan merken en modellen, vaak tegen gunstigere prijzen. Duitse auto’s staan bekend om hun kwaliteit en uitrusting.

Go to Top